Català | Castellano | English | Français | Deutsch | Italiano | Galego | Esperanto
En aquest lloc «web» trobareu propostes per fer front a problemes econòmics que esdevenen en tots els estats del món: manca d'informació sobre el mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries, abús de poder, etc.
Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Llista de correu | Contactes i e-mail | Blog

Nous apartats:

Les «Cent passes d’una via d’humanitat» de Lluís Maria Xirinacs.
Dolors Marin Tuyà.
Articles publicats en la revista Penedès Econòmic.

Al servei d'aquest poble.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al diari Avui, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979.

Diari d'un senador.
Lluís Maria Xirinacs.
Articles publicats al rotatiu Mundo Diario, quan Lluís Maria Xirinacs era senador independent a les Corts Constituents espanyoles, entre els anys 1977 i 1979, traduïts al català.

Publicacions:

Món alternatiu.
Lluís Maria Xirinacs.

Tercera Via. Sistema General a la mesura de l’home d’avui.
Lluís Maria Xirinacs.
Amb idees d'Agustí Chalaux de Subirà.

Petita història de la moneda.
Agustí Chalaux de Subirà, Brauli Tamarit Tamarit.

El Capitalisme Comunitari.
Agustí Chalaux de Subirà.

Una eina per construir la pau.
Agustí Chalaux de Subirà.

Llegendes semítiques sobre la banca.
Agustí Chalaux de Subirà.

Assaig sobre moneda, mercat i societat.
Magdalena Grau Figueras.
Agustí Chalaux de Subirà.

El poder del diner.
Martí Olivella.

Introducció al Sistema General.
Magdalena Grau,
Agustí Chalaux.

Contactes

Blogs de Juan Carlos Anselmi Elissalde - Col·laborador del Centre d' Estudis Joan Bardina

Centre d'Estudis Joan Bardina: Institució catalana de la qual s'escoltarà parlar cada vegada més

Descripció: Serà 2009 l'any del gran canvi? El temps ho dirà, el temps és el gran jutge, però si per ventura els diners telemàtics ténen futur, però si per ventura les idees d'Agustí Chalaux de Subirà tenen coherència i poden ser implementades en temps raonablement breus, no es trobi vostè entre els últims en assabentar-se.
Lloc web: http://bardina2009.blogspot.com/

L'imperialisme monetari d'EEUU

Descripció: Anàlisi sobre els possibles usos dels diners telemàtics en les economies nacionals i també a nivell internacional. A través dels cridats Acords de Bretton Woods, EEUU ha imposat la seva pròpia moneda nacional com moneda internacional. I certament això és un abús i una injustícia. I certament això perjudica fonamentalment a les economies emergents. I certament això beneficia enormement a l'economia nord-americana.
Lloc
web: http://monetarismo.ngblogs.com.uy/

Fòrum d'intercanvi i debat sobre els diners telemàtics

Descripció: Fòrum obert per a l'anàlisi dialèctica de les llums i les ombres d'aquesta nova eina financera a la qual comencem a cridar moneda telemàtica. Els diners telemàtics té possibilitats potencials de radical transformació de les nostres relacions de convivència.
Lloc web: http://dinerotelematico.blogspot.com/

Idees i reflexions per al segle XXI

Descripció: El segle que recién s'inicia sens dubte serà molt diferent quant a paradigmes i a estratègies de supervivència, i el present espai web pretén constituir-se en un fòrum obert a l'intercanvi d'idees i de propostes, envers aquesta pràctica poder millor entendre el futur proper, envers aquesta pràctica poder millor imaginar el futur proper.
Lloc web: http://siglo21ideas.blogspot.com/

Literatura d'afeccionats

Descripció: La literatura no és un mer passatemps al que es pugui adherir com lector o com escriptor, sinó que és una importantísima eina de pensament, de reflexió, i d'acció.
Lloc web: http://digi-literator.blogspot.com/

Minuts fora: Revolució jurídic-legislativa

Descripció: Importants reformes haurien de ser introduïdes en el sistema legislatiu i en l'administració de justícia, per a així adaptar la nostra organització soci-institucional a la utilització dels diners telemàtics. Les idees d'Agustí Chalaux de Subirà s'obren pas i s'engrandeixen. Aviat veurem el contracte digital, i un agilitado procediment judicial quant al compliment de proves.
Lloc web: http://minutosafuera.blogspot.com/

Perfil de Juan Carlos Anselmi Elissalde

Descripció: Dades generals de la persona: estudis realitzats, docència exercida, experiència laboral, publicacions realitzades, línies d'investigació, dades de família, etcètera.
Lloc web: http://jcanselmielissalde.spaces.live.com/

Popurrí prospectiu:Una nova concepció sociocultural, una nova organització social

Descripció: La nostra societat ja no aguanta els contrasentits i els excessos que se succeïxen diàriament. Hem de repensar la nostra estructura social.
Lloc web: http://popurriprospectivo.blogspot.com

Sort i sagacitat Barack Hussein Obama

Descripció: Un mandatari afroamericano ha estat triat per a ocupar la butaca presidencial en la Casa Blanca. Això desperta esperances i buida incerteses. Sort i sagacitat en la vostra gestió President Barack Hussein Obama .
Lloc web: http://presidentebarack.blogspot.com/

Trinitraque prospectiu: Un món just i solidari també és possible

Descripció: Cert, podrien esmentar-se molts casos exemplars de persones que han dedicat la seva vida a l'assistència social i a intentar llegar-nos un món millor. Fem homenatge a tots ells en la persona de Ann Dunham (29 novembre 1942 - 7 novembre 1995), admirable dona que recentment va adquirir notorietat per ser ella la mare de Barack Hussein Obama. Humilment inclino el meu cap en reconeixement a tots aquests exemples de vida, però si bé els objectius per ells esgrimits em subyugan, no estic disposat a recórrer un camí similar. Com enginyer, desitjo actuar amb molta major eficiència i repercussió.
Lloc web: http://trinitraqueprospectivo.blogspot.com/

Triquitraca prospectiu: Visions d'un món millor, més just, més solidari, més equitatiu

Descripció: El futur també es modela. El futur també es construïx. El futur és fruit de les decisions individuals i dels paradigmes movilizadores del temps present. El futur està en les nostres mans.
Lloc web: http://triquitracaprospectivo.blogspot.com/

Patapúfate prospectiu Imaginant i construint un futur social desitjable

Descripció: La pròpia raça humana és mestra de la seva destinació, però òbviament per a obtenir bons resultats, no és qüestió d'estar oposant-se uns a uns altres i estar discutint uns amb uns altres. Hem de posar-nos d'acord sobre un projecte social possible i desitjable, i llavors tots junts hem d'actuar en conseqüència.
Lloc web: http://patapufateprospectivo.blogspot.com/


<< Anar a la 1a Pàgina de contactes

 

 

Portada | Qui som? | Enllaços | Agenda | Activitats realitzades | Contacte